0%
מגבה את בכיר חמאס

נסראללה: "כל חיסול על אדמת לבנון לא יעבור בשקט"

לדבריו, "אנחנו לא נקבל שינוי של כללי המשחק" • המשיך לאיים: "לא ניתן שלבנון תהיה שוב זירה לחיסולים ועל ישראל להבין זאת"

יענקי גולדן
אין תגובות
נסראללה: "כל חיסול על אדמת לבנון לא יעבור בשקט"
מזכ"ל חיזבאללה חסן נסראללה

נסראללה נאם הערב (שני), וגיבה את איומיו של אל-עארורי, והבהיר בצל דבריו של ראש הממשלה בנימין נתניהו כי "כל חיסול על אדמת לבנון לא יעבור בשקט". לדבריו, "זה לא משנה אם זה נגד לבנוני, סורי, פלסטיני או איראני. הזהות כלל לא חשובה. חיסול שכזה ייענה בתגובה קשה ולא יעבור בשקט". "אנחנו לא נקבל שינוי של כללי המשחק. לא ניתן שלבנון תהיה שוב זירה לחיסולים ועל ישראל להבין זאת".

"ישראל מאיימת לחסל בכירים בציר ההתנגדות על אדמת לבנון, אלה יכולים להיות אנשי חמאס או אנשי חזבאללה, והם בעצמן אמרו שזה יכול להיות על אדמת פלסטין או 'מעבר לה'. תמיד אמרו שישראל לומדת מהעבר, אבל זה כבר לא קורה. הם חוזרים על טעויות עבר".

הוא התייחס לטענת נתניהו, לפיה ישראל נמצאת "בעיצומה של מתקפת טרור שמעודדת מכוונת וממומנת על-ידי איראן", ואמר כי ראש הממשלה "רצה להאשים את איראן ויצר מציאות שכל המצב בגדה זה 'מזימה איראנית' ושכל הפלסטינים הם רק כלי בידי טהרן. זה כמובן זלזול באינטלגנציה של כל העולם ושל הישראלים בעצמם, הם לא מבינים שההתנגדות בגדה זה רצון פלסטיני בלבד".

הכתבה עניינה אותך?

46%
54%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.