0%
חוסר אמון

ארגון המורים מאיים: בלי התקדמות במו"מ התיכונים לא ייפתחו

הדיונים לא מתקיימים באווירה חיובית וכי הפערים עדיין גדולים מאוד, לנוכח חוסר האמון בין הצדדים • בתוך כך, משרד האוצר הוציא אתמול לפועל מהלך נגד יו"ר ארגון המורים רן ארז, במסגרתו אנשי חינוך נקראו לשבור את השביתה הצפויה

יצחק כהן
תגובה אחת
בית ספר צילום: דוד כהן/פלאש 90

ברקע המשך הדיונים בין משרד החינוך, ארגון המורים ומשרד האוצר לקראת פתיחת שנת הלימודים בבתי הספר, החליט ארגון המורים כי במידה ולא תירשם התקדמות במשא ומתן ביממה הקרובה הלימודים בתיכונים לא ייפתחו – כך דווח הערב (שלישי) במהדורה המרכזית. גורמים מחדר המשא ומתן אמרו לחדשות 13 כי הדיונים לא מתקיימים באווירה חיובית וכי הפערים עדיין גדולים מאוד, לנוכח חוסר האמון בין הצדדים.

בתוך כך, משרד האוצר הוציא אתמול לפועל מהלך נגד יו"ר ארגון המורים רן ארז, במסגרתו אנשי חינוך נקראו לשבור את השביתה הצפויה. משרד החינוך והרשויות המקומיות לא שיתפו פעולה עם המהלך, אך ארגון מורים קטן בשם "מורים מובילים שינוי" פרסם מסמך המדריך מורים הרוצים לשבור שביתה.

המדריך הפך לוויראלי ועורר דאגה בקרב בכירים בארגון המורים. בעקבות זאת, הוציא ארז הודעה בה תקף את היוזמה והתריע כי ארגון "מורים מובילים שינוי" לא ידאג לאנשי ההוראה ולא יספק להם ביטחון תעסוקתי בעת הצורך.

הכתבה עניינה אותך?

75%
25%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.