0%
מג'נין לישראל

השב"כ איתר את המחבל שביצע את הפיגוע בגלבוע

הותר לפרסום כי בפעילות משותפת של שב"כ וצה"ל נעצר לחקירת שב"כ יוסף אבו אל רוב, בן 32, תושב הכפר ג'ילבון הסמוך לג'נין, בחשד כי ביצע את פיגוע הירי לעבר היישוב מירב שבמעלה גלבוע במהלכו נפגע בית מהירי • צבא וביטחון

יענקי גולדן
תגובה אחת

הותר לפרסום כי בפעילות משותפת של שב"כ וצה"ל נעצר לחקירת שב"כ יוסף אבו אל רוב, בן 32, תושב הכפר ג'ילבון הסמוך לג'נין, בחשד כי ביצע את פיגוע הירי לעבר היישוב מירב שבמעלה גלבוע בתאריך 18/04/2023, במהלכו נפגע בית מהירי.

יחד עימו נעצר גם מוחמד אבו אל רוב – בן 35, אף הוא תושב הכפר ג'ילבון, מזוהה עם ארגון "המדינה האסלאמית" שנעצר בעבר על רקע מעורבות בפעילות טרור.

בתום חקירתו בשב״כ, יוסף אבו אל רוב הודה בביצוע פיגוע הירי לעבר היישוב מירב ב-18/04/2023 וזאת באמצעות נשק השייך למחמד אבו אל רוב.

עוד הוסיף בחקירתו כי במהלך החודשים האחרונים צילם את היישוב ושלח את התמונות למוחמד אבו אל רוב וכי היה מעורב באירועי ירי נוספים לעבר כוחות צה״ל שפעלו באותו אזור.

בהמשך לכך, במסגרת החקירה בשב"כ הסגיר אביו של יוסף בבסיס "סאלם" – נשק מסוג קרלו השייך ליוסף. ביום 30/8/2023 הוגשו כתבי אישום חמורים ביחס לשניים.

הכתבה עניינה אותך?

89%
11%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.