0%
ברוך בן צביה

תפילות ב-22 מוקדים: המשגיח קורא להתפלל על ראש הישיבה

בני ובוגרי ישיבת בית מתתיהו מתארגנים בתפילות לרפואת הגר"ב ויסבקר שיערכו ב-22 מוקדים ברחבי הארץ • משגיח הישיבה הגאון רבי שלמה ברויאר יוצא במכתב בו הוא קורא להתפלל לרפואת רבי ברוך בן צביה לרפו"ש

מנחם קולדצקי
אין תגובות
היכל ישיבת בית מתתיהו

בני ובוגרי ישיבת בית מתתיהו מתארגנים בתפילות לרפואת הגר"ב ויסבקר שיערכו ב-22 מוקדים ברחבי הארץ. משגיח הישיבה הגאון רבי שלמה ברויאר יוצא במכתב בו הוא קורא להתפלל לרפואת רבי ברוך בן צביה לרפו"ש.

מרן ראש הישיבה פונה בערב החג לבית החולים שיבא תל השומר לאחר שהיה בחולשה גדולה מאוד, לאחר אשפוזו התייצב מצבו של מרן שליט"א ומרן התפלל את תפילות ראש השנה בחדרו ואף שמע את התקיעות בחדרו ושוחח עם מקורביו ששהו לצידו בשבת ובחג. לאחר שהמצב בערב החג היה קשה במהלך החג הוטב מצבו מאוד ומוגדר טוב. בהנהלת בית החולים החליטו להשאיר את מרן שליט"א להשגחה בבית החולים.

הכתבה עניינה אותך?

96%
4%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.