0%
"אנשים יאבדו את חייהם"

בליכוד דורשים מהפרקליטות: לשים קץ להסתה הפרועה של ברק

בליכוד תוקפים באופן רשמי את ראש הממשלה לשעבר אהוד ברק שקרא למרי אזרחי בראיון לכלי תקשורת מרכזי אמריקני והזהיר מפני "גופות" • פוליטי

שוקי כץ
2 תגובות
אהוד ברק. צילום: תומר נויברג/פלאש 90

בליכוד תוקפים באופן רשמי את ראש הממשלה לשעבר אהוד ברק שקרא למרי אזרחי בראיון לכלי תקשורת מרכזי אמריקני והזהיר מפני "גופות". "מוביל הפגנות השמאל אהוד ברק שהבטיח הרבה לפני הרפורמה המשפטית ש״גופות יצופו בירקון״, ממשיך להסית לרצח ואומר היום ש״אנשים יאבדו את חייהם בהפגנות״.

בליכוד המשיכו וטענו כי "זאת לא מחאה נגד הרפורמה המשפטית, זאת רק מגלומניה אישית של אהוד ברק להפיל את ממשלת הימין ולחזור להיות ראש ממשלה בכל מחיר – כולל במחיר חייהם של אזרחים ישראלים. אנו דורשים מגורמי אכיפת החוק לשים סוף להסתה הפרועה של אהוד ברק".

כזכור, ראש הממשלה לשעבר אהוד ברק אמר בריאיון לרשת CBS האמריקנית כי המחאה נגד המהפכה המשפטית בישראל תעלה בחייהם של בני אדם. "אנחנו בדרך למרי אזרחי לא אלים", אמר ברק. "יהיו עליות ומורדות, זה אולי ייקח זמן, חלק מהאנשים יאבדו את חייהם בדרך. אנחנו נצטרך להתמודד עם עמל, זיעה ודמעות – ובתקווה לא עם דם. ייתכן שתהיה אלימות, שתמיד מגיעה מהימין, אבל נביא לזה סוף – לא משנה מה המחיר".

ברק הוסיף וסייג: "אני בטוח שבניגוד לכל האזהרות – לא תהיה מלחמת אזרחים. לנתניהו אין חיילים, ואין לו רצון ויכולות לעשות זאת".

הכתבה עניינה אותך?

55%
45%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.