0%
אוזלת יד

המשטרה: אין לנו כלים להתמודד עם הפשיעה

במשטרה מודים: "אין לנו כלים להתמודד עם הפשיעה הגואה במגזר הערבי" • לדבריהם, הם צריכים עזרה של גורמים נוספים, כמו שב"כ, בתי משפט וחוקים מיוחדים

יענקי גולדן
2 תגובות
ניידת משטרה. צילום: דוברות המשטרה

על רקע הטבח בבסמת טבעון היום (רביעי), שגבה את חייהם של חמישה בני משפחת דלייקה – אישה ו-4 בני משפחתה, במשטרה מודים: "אין לנו כלים להתמודד עם הפשיעה הגואה במגזר הערבי" ושהם צריכים עזרה של גורמים נוספים, כמו שב"כ, בתי משפט וחוקים מיוחדים, כך דווח בחדשות 13.

באירוע האלימות, מתנקשים הגיעו לביתו של אב המשפחה במועצה המקומית ורצחו ביריות מטווח קצר את אשתו, נעאמה בת ה-50 ו-3 מנכדיו: האחים וואליד ומוחמד, בני 14 ו-17 ומוחמד, בן 25, ואחיין נוסף, רביע בן ה-19. גם הסבא, כבן 70, שהיה בבית, היה אמור להיות קורבן, אך חייו ניצלו בנס כאשר המתנקשים חשבו שהוא מת ועזבו אותו. רק כאשר כוחות ההצלה הגיעו למקום הוא הראה סימני חיים ואז התברר שהוא נפצע באורח בינוני.

הכתבה עניינה אותך?

75%
25%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.