0%
בלב בני ברק

גולדקנופף מתנער מהבחורים שתקפו חייל חרדי

.בחורי חסידות בוהוש תקפו חייל מילואים שעבר בבני ברק, וגרמו לחילול השם • פוליטיקאים חרדים מיהרו להתנער מהמעשה

יענקי גולדן
2 תגובות
גולדקנופף מתנער מהבחורים שתקפו חייל חרדי
תיעוד מסרטון שצילם אליעזר פיינשטין

.בחורי חסידות בוהוש תקפו חייל חרדי בעיר בני ברק, וגרמו לחילול השם. פוליטיקאים חרדים מיהרו להתנער מהמעשה.

יו"ר יהדות התורה שר הבינוי והשיכון והשר במשרד רה"מ הרב יצחק גולדקנופף גינה את התקיפה: "אני מגנה בחריפות את התקיפה של החייל החרדי בבני ברק ע"י גורמים משולי המחנה. "ואהבת לרעך כמוך" נאמר על כל יהודי באשר הוא, על אחת כמה וכמה על חיילי צה"ל הגיבורים, המחרפים את נפשם בימים אלה להגנת העם והארץ. אני סומך על רשויות החוק שיעצרו במהרה את הפורעים, וימצו איתם את הדין".

בעקבות התקיפה, ארגון לה פמיליה יוזם מחאה נגד הבחורים התוקפים. "היום ב-19:30, בישיבת בוהוש, רחוב חגי, בבני ברק, יתרחש מפגש נגד התנהגות מפלצתית כנגד אנשי צה"ל. אנו מזמינים אתכם להצטרף אלינו.
הצטרפו למאבק במי שמנסה לפגוע בנו!".

דוברות עיריית בני ברק מסרה: "בדקות האחרונות הותקף חייל חרדי תושב העיר המשרת בצה"ל, על ידי מספר בני נוער הנמנים עם פלג קיצוני וככה״נ אינם תושבי העיר. מדובר במקרה חמור אותו מוקיעה בני ברק ומגנה בכל פה! צוותי השיטור הונחו לפעול מיידית ולהביא למעצר החשודים ולנקיטת הליכים".

הכתבה עניינה אותך?

82%
18%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.