0%

צפו: פתיחת זמן הקיץ ב'מתווה הקפסולות'

בישיבות 'אור ישראל' ו'עטרת שלמה' התחילו היום את הזמן בכפוף למתווה הקפסולות שמאפשר לימוד התורה במתכונת מיוחדת, צפו בבחורי הישיבות שחזרו לדף הגמרא האהוב

מערכת המחדש
4 תגובות
צפו: פתיחת זמן הקיץ ב'מתווה הקפסולות'
מתווה הקפסולות באדיבות המצלם

בעקבות פעילותם של הרב חיים אהרון קופמן יושב ראש 'ועד הישיבות' והרב שמואל ליטוב מנכ"ל עיריית בני ברק שמונו על ידי מרן שר התורה הגאון רבי חיים קנייבסקי ומרן ראש הישיבה רבי גרשון אדלשטיין להגיע להסכמה עם רשויות המדינה וגורמי הבריאות, התחילו היום הלימודים בישיבות 'אור ישראל' ו'עטרת שלמה', שאושרו ובאפשרותם לקיים מתכונת לימודים לפי המתווה ללא סיכון פיקוח נפש, ולא חשש של "ונשמרתם"


 בשבוע הבא יפתחו ישיבות נוספות שיצטרפו למעגל המבקשים לפתוח את הישיבה, ובימים אלה נמשכות הביקורות שנועדו לבדוק את ההתאמה הלוגיסטית למתווה שאושר כדי שיוכלו להתחיל את הלימודים במתכונת מלאה או חלקית, באופן שאין בו חשש סיכון ופיקוח נפש.

במקביל ממשיכים ראשי הישיבות שאין להם את התנאים הנדרשים עבור כל התלמידים לבדוק את האפשרות להתחיל את הלימודים עבור חלק מהבחורים


 בתוך כך התחדשו היום ואתמול הלימודים במתכונת מוגבלת גם בישיבות הקטנות ובכיתות הגבוהות של תלמודי התורה, וזאת על פי ההנחיות. 

צפו בפתיחת הזמן הבוקר

play-rounded-fill
play-rounded-fill

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    דיווח על וידאו

    שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
    תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

    מהי הבעיה?

    Hide picture