0%
ללא מילים

הלב עם הג'ינג'ים: ההודעה המרגשת של משפחת ביבס

לאחר שנודע למשפחת ביבס על כך שילדיהם לא ישוחררו היום במסגרת הפעימה הרביעית, הם פרסמו הודעה מרגשת • "ההבנה שאת החיבוק לו יחלנו אני בדרך! לא נקבל כעת מותירה אותנו ללא מילים"

יענקי גולדן
4 תגובות
צילומסך

לאחר שנודע למשפחת ביבס מניר עוז, על כך שילדיהם לא ישוחררו היום במסגרת הפעימה הרביעית, הם פרסמו הודעה מרגשת: "אנו משפחתם של שירי ירדן כפיר ואריאל ביבס חווים כרגע רגעי חוסר וודאות גדולים. ההבנה שאת החיבוק לו יחלנו אני בדרך! לא נקבל כעת מותירה אותנו ללא מילים".

"אנו מאושרים עבור כל המשפחות אשר התאחדו עם יקיריהם. לא נפסיק את המאבק להחזרתם ארצה של אהובינו תודה לכולם על התמיכה", הוסיפו.

לשכת ראש הממשלה מסרה בתגובה: "לעדכונכם, בהמשך לקבלת רשימת החטופים שעתידים להשתחרר היום (ב׳) במסגרת למתווה, המידע נמסר למשפחות החטופים. נבקש מהתקשורת לנהוג בזהירות ובאחריות המתבקשת. נוסיף לעדכן במידע מהימן ככל שידרש ונבקש להימנע מהפצת שמועות ומידע שאינו רשמי".

הכתבה עניינה אותך?

97%
3%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.