0%
עימות כולל

מה זוממים הטורקים בעניין העימות בין עזה לישראל?

המודיעין הטורקי מזהיר את ישראל שלא לבצע חיסולים של מנהיגי חמאס על אדמת טורקיה "הדבר יוביל להשלכות חמורות" • פרשנים בטורקיה קוראים לארדואן להצטרף למלחמה איזורית יחד עם נסראללה

דודי סגל
3 תגובות

בימים האחרונים שב נשיא טורקיה ארדואן ומזהיר את ישראל. אמש, הוא האשים את נתניהו כ"מי שמבצע פשעי מלחמה". במקביל, שירותי המודיעין הטורקי הזהירו את ישראל: "ביצוע פעולות "בלתי חוקיות על אדמתנו" – תוביל לתוצאות חמורות".

גורם בממשל הטורקי אומר לכאן חדשות: "לאור הדיווח של כאן חדשות, המודיעין הטורקי הזהיר את עמיתיו הישראלים, והזכיר לו שסוכנויות ביון שונות ניסו בעבר ללא הצלחה לבצע פעולות בלתי חוקיות על אדמת טורקיה – כולל ניסיון חטיפת אזרחים ישראלים ב-2022 (הערה: מתייחס לניסיונות האיראנים)". הגורם הוסיף כי באזהרה ובמסר נכללה האמירה: אי מתן תשומת לב לאזהרה הזאת יהיו השלכות חמורות".

אמש פורסמו הקלטות ראש השב״כ רונן בר בו אמר: ״נחסל את בכירי החמאס גם בקטאר ובטורקיה. זה ייקח כמה שנים, אבל אנחנו נהיה שם. זה המינכן של הדור שלנו".

ברשתות החבריות בטורקיה הזהירו פרשנים טורקים כי "לארדואן לא תהיה ברירה ויחד עם חיזבאללה להצטרף למלחמה איזורית, וזאת באם העימות יעמיק".

הכתבה עניינה אותך?

77%
23%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture