0%
אף אחד לא יישאר מאחור

בלי רה"מ: מנכ"ל משרד ראש הממשלה נפגש עם משפחות החטופים

פורום מנכ״לי משרדי הממשלה, בראשות מנכ״ל משרד ראש הממשלה יוסי שלי, והממונה על החטופים והנעדרים תא״ל (במיל׳) גל הירש, נפגשו היום עם נציגי משפחות החטופים, הנעדרים והשבים • מנכ״ל משרד ראש הממשלה יוסי שלי התחייב בפני המשפחות שאף אחד לא יישאר מאחור

שוקי כץ
אין תגובות

במהלך המפגש, שהתקיים במנהלת החטופים והנעדרים של משרד ראש הממשלה, נציגי המשפחות העלו בפני מנכ״לי משרדי הממשלה את הצרכים השונים והאתגרים איתם הם נאלצים להתמודד.

במפגש שיקפו כלל המנכ"לים את המתווה לסיוע והמעטפת עבור המשפחות, ובנוסף השיבו על שאלות שעלו באופן פרטני מכל משפחה בנושאי כלכלה, רווחה, בריאות ועוד.

נציגי המשפחות ופורום המנכ״לים חזרו והדגישו את המחויבות ואת העשייה הבלתי פוסקת להשבתם של כלל החטופים הביתה.

בסיום המפגש התקיימה הדלקת נר חמישי של חנוכה ובה התכבדה להדליק הגב' קלרה מרמן ששוחררה מן השבי.

מנכ״ל משרד ראש הממשלה יוסי שלי התחייב בפני המשפחות: ״אני, וכל מנכ״ל משרד ממשלתי, יפעל ויעמוד לצידכם 24/7. אף אחד לא יישאר מאחור. המדינה כולה עומדת מאחוריכם״.

הכתבה עניינה אותך?

65%
35%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture