0%
צומת גינוסר

רוכב אופנוע נפצע קשה בתאונה בצפון

שי אמרוסי חובש איחוד הצלה מסר: "הענקנו בזירה סיוע רפואי לרוכב האופנוע שאיבד את ההכרה. עוברי אורח סיפרו כי הוא נפגע מרכב חולף ובעקבות כך נחבל קשות בראשו" • "לאחר הסיוע הראשוני בזירה הוא פונה במסוק של יחידת 669 לבית החולים כשמצבו מוגדר קשה".

יצחק כהן
אין תגובות
רוכב אופנוע נפצע קשה בתאונה בצפון

צוותי הרפואה של איחוד הצלה העניקו סיוע ראשוני לרוכב אופנוע (כבן 20) שנפצע קשה בתאונה עם מעורבות רכב פרטי בכביש 90 בסמוך לצומת גינוסר.

שי אמרוסי חובש איחוד הצלה מסר: "הענקנו בזירה סיוע רפואי לרוכב האופנוע שאיבד את ההכרה. עוברי אורח סיפרו כי הוא נפגע מרכב חולף ובעקבות כך נחבל קשות בראשו. לאחר הסיוע הראשוני בזירה הוא פונה במסוק של יחידת 669 לבית החולים כשמצבו מוגדר קשה".

פראמדיקית מד"א טל טבצ'ניק וחובש רפואת חירום מיחידת האופנועים של מד"א מורן אבו שקארה סיפרו:

"רוכב האופנוע שכב על הכביש במרחק רב מהאופנוע כשהוא מעורפל הכרה וסובל מחבלת ראש קשה מאוד. הענקנו לו טיפול רפואי שכלל הרדמה והנשמה וחברנו למסוק שפינה אותו לבית החולים"

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.