0%
למשפחות החטופים

נתניהו רמז: בודקים אפשרות של הגליית סינוואר

"אין אצלנו קטגוריות", טען נתניהו בפני המשפחות • "אנחנו לא מוותרים על אף אחד ועל אף אחת. אנחנו מחויבים להשיב את כולם בחיים ועומדים מול אויב מפלצתי".

יצחק כהן
4 תגובות
נתניהו רמז: בודקים אפשרות של הגליית סינוואר

ראש הממשלה בנימין נתניהו נפגש הערב (שלישי) עם כ-30 בני משפחות של חטופים. קרוב משפחה של אחד החטופים שאל על הגליית סינוואר, על כך נתניהו השיב: "אנחנו מדברים על האפשרות הזאת". עוד אמר ראש הממשלה בשיחה כי "אנחנו בוחנים פרסום של מתווה ישראלי לעסקה".

בפגישה השתתפו גם רעיית רה"מ שרה נתניהו, הממונה על החטופים והנעדרים גל הירש וטל גלבוע. ראש הממשלה הדגיש כי שחרור החטופים לא יושג ללא לחץ צבאי, והוסיף כי "השבת החטופים זה דבר קיים במורשת שלנו, זו מצווה טבועה עמוק בדם שלנו".

"אין אצלנו קטגוריות", טען נתניהו בפני המשפחות. "אנחנו לא מוותרים על אף אחד ועל אף אחת. אנחנו מחויבים להשיב את כולם בחיים ועומדים מול אויב מפלצתי".

הכתבה עניינה אותך?

94%
6%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture