0%
מחריפים את הטון

בכיר חיזבאללה מאיים: יהיו תקיפות נוספות

‏יו"ר המועצה המבצעת של חיזבאללה, האשם ספי א-דין, אומר היום באירוע בלבנון כי תקיפת הבסיס בהר מירון היא לא כל התגובה על תקיפת הדאחיה וחיסולו של אל-עארורי: "זה אומר שיהיו תגובות נוספות ועל האויב לצפות להן" • ספי א-דין במסר לישראל: "אם אתם סבורים שיש בסיסים מוסתרים שאנחנו לא יכולים לפגוע בהם, אז אנחנו אומרים לכם שאין כאלו

יענקי גולדן
תגובה אחת
בכיר חיזבאללה מאיים: יהיו תקיפות נוספות
חיזבאללה בפעולה

‏יו"ר המועצה המבצעת של חיזבאללה, האשם ספי א-דין, אומר היום באירוע בלבנון כי תקיפת הבסיס בהר מירון היא לא כל התגובה על תקיפת הדאחיה וחיסולו של אל-עארורי: "זה אומר שיהיו תגובות נוספות ועל האויב לצפות להן".

עוד אמר ספי א-דין באשר לתגובה הראשונית של הארגון, תקיפת הבסיס בהר מירון, כי יש לכך משמעות כיוון שמדובר בנקודה הגבוה ביותר בישראל ובישראל חשבו שהאזור הזה מוסתר, לא גלוי ולא מוכר: "לתקיפה בהר מירון יש כמה מסרים ובראש ובראשונה שמדובר באתר להכוונת המטוסים. יש בו מכ"מים וסיוע לחיל האוויר הישראלי שהפציץ את הדאחיה ולכן התקיפה במירון היא תקיפה נגד חיל האוויר. זהו מסר ישיר".

ספי א-דין גם העביר מסר לישראל לגבי הבסיסים המוסתרים: "אם אתם חושבים שיש בסיסים מוסתרים ושאנחנו לא יכולים לפגוע בהם, אז אנחנו אומרים לכם שאין כזה דבר אל מול הטילים והיכולות של חיזבאללה ולכן כל האתרים בישראל נמצאים בטווח הטילים של חיזבאללה. אלה מטרות שאנחנו יכולים להגיע אליהן"

בכיר חיזבאללה אומר כי היה טבעי וחובה להגיב על מה שהיה בדאחיה כיוון שאם לא היינו מגיבים, ישראל הייתה מסיקה שחיזבאללה מורתע, חלש ולא מסוגל להתעמת ואז היא הייתה מגבירה את התוקפנות שלה ולכן כדי להגן על בני עמנו ועל מדינתנו וכדי לשמר את המשוואות שהקרבנו דם בעבורן, "התגובה הייתה נחוצה".

הכתבה עניינה אותך?

33%
67%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture