0%
דיווח

משמרות המהפכה תקפו שתי ספינות ישראליות

הפרלמנט האירופי אישר לפני יומיים החלטה הקוראת להציב את משמרות המהפכה של איראן ברשימת הטרור של האיחוד האירופי . במקביל קרא הפרלמנט האירופי להטיל סנקציות על בכירים במשמרות המהפכה שמשתתפים בדיכוי אלים של מפגינים ברחבי הרפובליקה האסלאמית

יענקי גולדן
אין תגובות

ערוץ אל-מיאדין המקורב לציר הפרו-איראני דיווח היום (רביעי) כי משמרות המהפכה של איראן תקפו באוקיאנוס ההודי שתי ספינות ישראליות ביום חמישי ה-4 בינואר. עוד דיווח הערוץ כי תקיפת הספינות הללו בוצעה במסגרת התגובות האיראניות על חיסולם של בכיר משמרות המהפכה רזא מוסאווי, ושל סגן מנהיג חמאס סאלח אל-עארורי.

לפי ערוץ אל-מיאדין, הספינות שנתקפו הן ספינת CHEM CILICON, שבבעלות חברת ACE, ששטה תחת דגל ליבריה, והספינה הישראלית השנייה שנתקפה נקראת PACIFIC GOLL, והיא שייכת לחברת איסטרן. אחת מהספינות הותקפה מול חופי האיים המלדיביים והשניה – במרחק 200 מיל מחופי הודו.

הכתבה עניינה אותך?

88%
12%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.