0%
"רצח עם"

פעילי חמאס כפתו קשישה: "תגידי שצה"ל עשה את זה"

מחבלי חמאס כפתו קשישה פלסטינית והותירו אותה ללא אוכל ושתיה, עם הוראה שתאשים בכך את צה"ל • היא אותרה יומיים לאחר מכן על ידי הלוחמים שפעלו בחאן יונס

יענקי גולדן
3 תגובות

קשישה פלסטינית, נמצאה על ידי לוחמי צה"ל בחאן יונס, כשהיא כפותה במשך ימים. הקשישה סיפרה כי פעילי החמאס כפתו אותה יומיים קודם לכן והורו לה שתאשים את צה"ל.

"יום שישי בבוקר בגזרת חאן יונס, אירוע אצל אחד הגדודים שפועלים תחת חטיבה 4: לפני פשיטה על איתור, הכח העלה רחפן לאחר שזוהתה דמות חשודה. ברחפן ראו אישה מבוגרת כפותה בידיה על מיטה והחוקר כרז לה בעברית ובערבית.

"לאחר מכן, כשנשלל החשד לאירוע משיכה, הכוח עלה לדירה יחד עם החוקר שם מצאו אישה בת 75 כפותה בידיים שלה ובמצב בריאותי גרוע מאוד. הידיים מנופחות מאוד, והיא מיובשת לגמרי.

החוקר תשאל אותה (האירוע תועד על ידי צה״ל) תוך כדי שהרופא מטפל בה בשטח. לטענתה, המשפחה שלה ברחה דרומה. הגיעו שני פעילי חמאס עם מדים של צה״ל, כפתו אותה ואמרו לה שתגיד שצה״ל עשה את זה. ככה היא שכבה יומיים".

אבישי גרינצייג, כתב כאן 11, שחשף את הסיפור ברשת החברתית X כתב: "יש עוד ועוד מקרים מפלצתיים ומטורפים על זקנות כפותות, זקנים ממולכדים ועוד דברים לא נורמלים. באמת שהגיע הזמן שדובר צה״ל יתחיל להוציא את החומרים הללו".

הכתבה עניינה אותך?

99%
1%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.