0%
לשמוע ולא להאמין

"משהו" עומד לקרות בסוכות: הקב"ט של המסיבה קיבל התרעה דרמטית

אלקנא פדרמן שאבטח את המסיבה ברעים חושף: "שבוע לפני המסיבה קיבלתי הקלטה מחבר שמשרת באוגדת עזה, שבה הוא מזהיר אותי שהולך לקרות משהו בסוכות. "מעדכן אותך כדי שתתכונן". נאמר לו שתהיה חדירה ויש תוכנית להשתלטות על יישובים" • צפו

מושי הרמן
תגובה אחת

אלקנא פדרמן שאבטח את המסיבה ברעים חושף בראיון לערוץ 14 כי "שבוע לפני המסיבה קיבלתי הקלטה מחבר שמשרת באוגדת עזה, שבה הוא מזהיר אותי שהולך לקרות משהו בסוכות. "מעדכן אותך כדי שתתכונן".

אלקנא הוא בנו של פעיל הימין הקיצוני נועם פדרמן. אלקנא נפצע במהלך קרב עם מחבלי חמאס ואושפז בבי"ח. הוא התקשר לחייל שמספר שבדיעבד שאמרו לו שהולכת להיות חדירה ויש תוכנית להשתלטות על ישובים. "לא יכולתי להגיד לך את זה אבל זה מה שקרה."

הפרסום עורר תהיות בקרב בוחרי הימין שתהו האם המידע חלחל והגיע לקודקודי הצבא שמשום מה החליטו לדלל כוחות בעוטף למרות ההתרעות על פשיטה על יישובים, אחרים טענו כי מדובר "בבגידה יזומה ומתוכננת".

הכתבה עניינה אותך?

96%
4%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    דיווח על וידאו

    שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
    תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

    מהי הבעיה?