0%
הפיגוע בכביש 1

3 מחבלים מצוידים בנשקים אוטומטיים ריססו לכל עבר: אדם אחד נרצח ו-2 קשה

3 מחבלים מצוידים בנשקים אוטומטיים, M-16, קרלו ואקדח ניצלו פקק של מכוניות לפני מחסום א זעים מצדו הפלסטיני לכיוון ירושלים ופתחו באש לעבר רכבים בכביש • שלושת המחבלים שביצעו את הפיגוע הם פלסטינים מאזור בית לחם, הגיעו לזירה בשני רכבים שונים

יענקי גולדן
6 תגובות
3 מחבלים מצוידים בנשקים אוטומטיים ריססו לכל עבר: אדם אחד נרצח ו-2 קשה

3 מחבלים מצוידים בנשקים אוטומטיים, M-16, קרלו ואקדח ניצלו פקק של מכוניות לפני מחסום א זעים מצדו הפלסטיני לכיוון ירושלים ופתחו באש לעבר רכבים בכביש. אדם אחד נרצח ו-8 נוספים נפצעו בהם אחד במצב קשה. שניים מהמחבלים חוסלו, מחבל שלישי נוטרל סמוך לזירה ונפצע קשה.

מפקד מחוז ש״י במשטרה מסר כי שלושת המחבלים הגיעו בשני רכבים שונים. הם הגיעו חמושים בm-16, קרלו, רימונים ומחסניות.

3 מחבלים מצוידים בנשקים אוטומטיים ריססו לכל עבר: אדם אחד נרצח ו-2 קשה

שלושת המחבלים שביצעו את הפיגוע הם פלסטינים מאזור בית לחם, הגיעו לזירה בשני רכבים שונים.

מיקום הפיגוע: סמוך למחסום א-זעים בכביש 1, כמה מאות מטרים לפני המחסום בצד הפלסטיני. פקקי ענק בשעות האלה של הבוקר במחסום א-זעים. המחבלים כנראה ניצלו את עומסי התנועה במקום.

ראש העירייה בני כשריאל טוען ב׳גל״צ׳: "במחסום א-זעים יש בכל בוקר פקקים לאורך 2 ק"מ לפחות, התרענו בפני גורמי הביטחון עשרות פעמים שצריך להרחיב את המחסום כך שיהיו עוד נתיבי בידוק – אבל זה עניין של תקציב, כנראה שחיי אדם לא שווים את זה".

הכתבה עניינה אותך?

89%
11%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture