0%
התיעוד נחשף

"פרושים תהיו": כשנשיא המועצת גילה חביבות לר"ע אלעד

תיעוד נדיר: נשיא מועצת חכמי התורה בגילוי חיבה לישראל פרוש "קדושים תהיו – פרושים תהיו" • צפו בתיעוד

חיים גפן
תגובה אחת
"פרושים תהיו": כשנשיא המועצת גילה חביבות לר"ע אלעד

תיעוד נדיר ומרתק נחשף עתה מנשיא מועצת חכמי התורה, מרן חכם שלום כהן זצוק"ל. תיעוד שהתבצע חודשים ספורים לפני פטירתו, כאשר באירוע שהתקיים בביתו בירושלים בו השתתף גם ראש העיר אלעד ישראל פרוש, הביע מרן חיבה נדירה כלפי ראש העיר.

במהלך האירוע, בו השתתף גם בנו של חכם שלום זצ"ל, ראש הישיבה הרב יעקב כהן שליט"א, אמרו למרן כי ראש העיר ישראל פרוש מסייע בכל מה שנדרש בעיר, בין לספרדים ובין לאשכנזים, ולכל הקהילות.

נשיא המועצת נראה מאושר מהדברים, ואז הוא הסתובב בחיבה לראש העיר ואמר 'כתוב, "קדושים תהיו – פרושים תהיו", כך אומר הרמב"ן'.

באותו מעמד הגיע סופר סת"ם שיחד עם מרן בעצמו, כתבו שמות לתפילה על קלף שנשמר בסידורו האישי של מרן. כהכרת הטוב, כתב מרן את שמו של ראש העיר, ישראל בן רחל לאה, בקלף ששימש אותו בסידורו האישי מידי יום.

הכתבה עניינה אותך?

76%
24%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    דיווח על וידאו

    שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
    תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

    מהי הבעיה?

    Hide picture