0%
נקמת הממסד

הפרקליטות הודיעה על ביטול ההסכם עם עד המדינה פילבר

הפרקליטות הודיעה לעד המדינה שלמה פילבר על כוונה לבטל את הסכם עד המדינה שנערך עימו "לאחר שהונחה תשתית ראייתית המלמדת על הפרת הסכם עד המדינה מצידו" • פילבר הגיב בטוויטר "אני מוכן"

דודי סגל
תגובה אחת
שלמה פילבר מגיע לעדותו במשפט נתניהו// צילום: יונתן זינדל/פלאש 90

הפרקליטות הודיעה על ביטול הסכם עד המדינה עם שלמה פילבר. פרקליט המדינה והיועמ״שית הגיעו למסקנה שפילבר הפר את הסכם עד המדינה איתו. ייערך לו שימוע לקראת העמדה לדין.

"פרקליט מחוז מיסוי וכלכלה, יהונתן תדמור, על דעת היועצת המשפטית לממשלה ופרקליט המדינה, הודיע למר שלמה פילבר על כוונה לבטל את הסכם עד המדינה שנערך עימו", נמסר מהפרקליטות. "זאת, לאחר שהונחה בפניהם תשתית ראייתית המלמדת על הפרת הסכם עד המדינה מצידו".

פילבר הגיב בטוויטר "אני מוכן", וכתבים המזוהים עם הימין הגיבו כי מדובר בנקמה של הממסד בנתניהו ופילבר שחתך צד הוטען כי העדויות שסיפק אינן אמינות. במחנה נתניהו חגגו בשעתו על כך שהתיק מתפורר, וכעת בפרקליטות החליטו לבטל את הסכם עד המדינה.

הכתבה עניינה אותך?

93%
7%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.