0%
בנוסף לאזהרת המל"ל

בשב"כ הטילו מגבלות חמורות על משלחת ישראלית בשוודיה

מי שאחראי על אבטחת המשלחת הישראלית אלו מאבטחי שירות הביטחון הכללי, שכבר נמצאים בשוודיה • נציגי השב"כ כבר ביצעו סיורים מקדימים יחד עם גורמי ביטחון מקומיים, מבצע אבטחתי שעליו עובדים בשב"כ כבר מספר חודשים. 

יצחק כהן
אין תגובות
שטוקהולם בירת שוודיה. צילום: pixabay

מעבר לאזהרת המסע לישראלים בשבדיה, בשב"כ הטילו הגבלות חריגות על חברי המשלחת הישראלית שיצאה למדינה. הגבלות שנועדו לשמור על חייהם של המשתתפים ולצמצם ככל הניתן אפשרות של פגיעה בהם מצד גורמי טרור וארגונים פרו-פלסטיניים. כך פורסם היום (חמישי) בחדשות הערב בכאן 11.

מי שאחראי על אבטחת המשלחת הישראלית אלו מאבטחי שירות הביטחון הכללי, שכבר נמצאים בשוודיה. נציגי השב"כ כבר ביצעו סיורים מקדימים יחד עם גורמי ביטחון מקומיים, מבצע אבטחתי שעליו עובדים בשב"כ כבר מספר חודשים. 

מידי יום מתקיימות הערכות מצב בשב"כ ועל פי הערכות ישנם גורמים שינסו לעשות פרובוקציות בזמן שהות המשלחת הישראלית במאלמו.

הכתבה עניינה אותך?

86%
14%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.