0%

מזעזע: איבד הכרה ברכב בחום הכבד ונפטר

אדם נמצא ללא רוח חיים בתוך רכב סגור ברחוב הסיגלית בחדרה. חובשים ופרמדיקים של מד"א שהוזעקו למקום מצאו את האיש עם סימני מכות חום וכוויות וקבעו את מותו

מערכת המחדש
אין תגובות
מזעזע: איבד הכרה ברכב בחום הכבד ונפטר

בן 41 נמצא אחר הצהריים ללא רוח חיים בתוך רכב סגור ברחוב הסיגלית בחדרה. חובשים ופרמדיקים של מד"א שהוזעקו למקום מצאו את האיש עם סימני מכות חום וכוויות וקבעו את מותו.

חקירה ראשונית העלתה כי הגבר יצא מוקדם בבוקר מביתו בעיר. משפחתו חיפשה אחריו, והוא אותר ברכבו כעבור כמה שעות. לפי ההערכה, האיש שככל הנראה היה חולה איבד הכרה ונותר ברכב בחום הכבד. חוקרי משטרת חדרה פתחו בבדיקת האירוע, ולאחר שזק"א טיפלו בגופה – היא הועברה לנתיחה במכון לרפואה משפטית באבו כביר לבדיקת נסיבות המוות.

הדיווח למוקד 101 של מד"א במרחב שרון התקבל בשעה 15:25. אנס אגבאריה, חובש רפואת חירום במד"א, סיפר: "ראינו את הגבר עם כוויות חום קשות שוכב מחוץ לרכב. אנשים שהיו במקום סיפרו לנו שראו אותו מחוסר הכרה ברכב וחילצו אותו. ביצענו בדיקות רפואיות, הוא היה ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו".

מזעזע: איבד הכרה ברכב בחום הכבד ונפטר

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture