0%
בגלל ההפגנות

מנכ"ל אונר"א: החלטנו לסגור את מתחם הארגון בירושלים

זאת, לאחר שהערב הציתו נערים עשבייה מסביב למתחם ושריפה פרצה במקום ואחד מעובדי אונר"א כיבה אותה • סגן ראש העיר ירושלים, אריה קינג, הגיב: "איזו זכות נפלה בחלקי להיות אשם בסגירה של מטה האויב הנאצי והאנטישמי שפועל במרכז ירושלים"

יצחק כהן
תגובה אחת
מנכ"ל אונר"א: החלטנו לסגור את מתחם הארגון בירושלים
בניין אונר"א בעזה. צילום: עבד רחים חטיב/פלאש 90

מזכ"ל אונר"א פיליפ לזריני הודיע אתמול (חמישי) כי החליט לסגור את מתחם אונר"א בגבעת התחמושת בירושלים "עד שתחזור האבטחה למקום", כך דווח בכאן 11.

לפי הדיווח, זאת, לאחר שהערב הציתו נערים עשבייה מסביב למתחם ושריפה פרצה במקום ואחד מעובדי אונר"א כיבה אותה. לא היו נפגעים אבל נגרם נזק. לפי לזריני במקום יש תחנת דלק וזה היה עלול להיגמר באסון. לטענתו, קהל של מפגינים קראו "שיישרף האו"ם" ופגעו בשטחים חיצוניים של המתחם

מזכל הארגון טוען כי "מדובר בהתפתחות שערורייתית ושוב עובדים היו בסכנת חיים". עוד כתב לזריני "במהלך החודשיים האחרונים ערכו קיצונים ישראלים הפגנות מחוץ למתחם אונר"א בירושלים, שנקראו על ידי חבר מועצת עיריית ירושלים. השבוע, המחאה הפכה אלימה כאשר מפגינים יידו אבנים לעבר צוותי האו"ם ולעבר בנייני המתחם. המתחם שלנו הושחת בצורה קשה וניזוק. בכמה הזדמנויות, קיצונים ישראלים איימו על הצוות שלנו באקדחים. יש לחקור את מבצעי הפיגועים הללו ולהטיל אחריות על האחראים".


סגן ראש העיר ירושלים, אריה קינג, הגיב: "איזו זכות נפלה בחלקי להיות אשם בסגירה של מטה האויב הנאצי והאנטישמי שפועל במרכז ירושלים. כעת, נעביר את ההפגנות למטה בשכונת הגבעה הצרפתית ואח"כ נדאג לפנותם משכונת קלנדיה".

הכתבה עניינה אותך?

96%
4%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture