0%
מקרה חריג

משרד החינוך זימן מורה לשימוע: זו הסיבה

זאת בגלל השתתפותה באירוע נכבה • משרד החינוך: "המורה לא תחזור ללמד בבית הספר עד לסיום הליך הבירור שמתקיים במסגרת המשפטית של המשרד".

יצחק כהן
2 תגובות
יואב קיש (הליכוד) | צילום: Yonatan Sindel/Flash90

משרד החינוך זימן היום (שלישי) לשימוע את סברין מסאורה, מורה לערבית ומחנכת מבית הספר ראשונים שבגני תקווה, לאחר שהשתתפה היום בהפגנה בגליל לציון יום הנכבה הפלסטיני. כך דווח בכאן 11.

הורים ותלמידים בבית הספר, שזיהו את המורה בתמונות מהאירוע, התלוננו למנהלת בית הספר ואמרו כי "לא ייתכן שהמורה תשתתף באירוע הסתה המבכה את קום המדינה".

מעיריית גני תקווה נמסר בתגובה: "לא פשוט עבור כולנו לצפות בתמונות מסוג זה בעיצומה של מלחמה ובסמוך לאירועי הלאום של מדינת ישראל. העברנו את התכנים לפיקוח ולמשרד החינוך לבירור מעמיק ולהמשך טיפול של המעסיק הישיר שלה. המורה לא תגיע לבית הספר עד להודעה חדשה. נמשיך לפעול בצורה מקצועית ועניינית השומרת על צביונה של מדינת ישראל, יהודית ודמוקרטית". 

ממחוז מרכז במשרד החינוך נמסר: "המשרד רואה את האירוע בחומרה רבה. התנהלות המורה מנוגדת לכללי האתיקה המקצועית המצופים מאיש חינוך.בשלב זה, המורה לא תחזור ללמד בבית הספר עד לסיום הליך הבירור שמתקיים במסגרת המשפטית של המשרד".

הכתבה עניינה אותך?

95%
5%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.