0%
רגעי החטיפה

לפני ישיבת הקבינט: היום יתפרסם הסרטון הקשה של התצפיתניות

הוריהן של חמש התצפיתניות שנחטפו מבסיס נחל עוז, ועדיין נמצאות בשבי חמאס, החליטו לשחרר היום לציבור ולתקשורת את סרטון החטיפה של הבנות, כפי שתועד ממצלמות הגוף של מחבלי חמאס • הסרטון, שאורכו 03:10 דקות, נערך וצונזר, והוא אינו כולל חלקים קשים לצפייה

יענקי גולדן
אין תגובות
לפני ישיבת הקבינט: היום יתפרסם הסרטון הקשה של התצפיתניות
צלם ה-CNN ששיתף פעולה עם מחבלי חמאס ותושבי עזה. צילום: רשתות חברתיות. שימוש לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים. התמונה שייכת לך? פנה באופן מיידי למערכת

הוריהן של חמש התצפיתניות שנחטפו מבסיס נחל עוז, ועדיין נמצאות בשבי חמאס, החליטו לשחרר היום לציבור ולתקשורת את סרטון החטיפה של הבנות, כפי שתועד ממצלמות הגוף של מחבלי חמאס ב-7/10. הסרטון, שאורכו 03:10 דקות, נערך וצונזר, והוא אינו כולל חלקים קשים לצפייה.

הכתבת המדינית גילי כהן מעדכנת כי התזמון של פרסום סרטון התצפיתניות אינו מקרי – שעות לפני ישיבת הקבינט הערב שתעסוק בהצעה לשחרור החטופים ובהפסקת אש.


מדובר בתיעוד ערוך, של כמה דקות, ממצלמות שנתפסו על מחבלים ותיעוד שאותר בפעילות צה"ל ברצועה. ניתן לראות בו את התצפיתניות שנשבו, כשהם מפוחדות ומבוהלות, חלקן עם פציעות – ואת המחבלים מאיימים עליהן.

כמה פעמים הוצע לחברי הקבינט לראות אותו, אך לשכת רה"מ סירבה להציגו בצורה רשמית בתוך דיון הקבינט עצמו. לשרי הקבינט הוצע לראות אותו לאחר הדיון – ורק מספר בודד של שרים אכן ראו אותו (איתמר בן גביר, מירי רגב, וגילה גמליאל, למשל, בחרו לצפות בו).

בוינט דווח בחודש שעבר כי השר סמוטריץ', שהתנגד לצפות בתיעוד, אמר לשרים: "אתם בכוח לא רוצים לישון טוב בלילה?".

הכתבה עניינה אותך?

96%
4%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture