0%
בשעת הדחק

במקום ציון הרשב"י: מאות חגגו באומן

בעקבות הגבלות הרשויות על הנסיעה לציון הרשב"י במירון רבים מחסידי ברסלב התעוררו לצאת לנסיעה אל קברו של הצדיק רבי נחמן מברסלב בעיר אומן שבאוקראינה, כדי לחגוג את הילולת רשב"י סמוך לציון הקדוש ולהעתיר בתפילה ביום ל"ג בעומר המסוגל לישועות גדולות • תיעוד

דודי סגל
אין תגובות
במקום ציון הרשב"י: מאות חגגו באומן

בעקבות הגבלות הרשויות על הנסיעה לציון הרשב"י במירון רבים מחסידי ברסלב התעוררו לצאת לנסיעה אל קברו של הצדיק רבי נחמן מברסלב בעיר אומן שבאוקראינה, כדי לחגוג את הילולת רשב"י סמוך לציון הקדוש ולהעתיר בתפילה ביום ל"ג בעומר המסוגל לישועות גדולות על קברו של רבי נחמן זיע"א.

פעילי איחוד ברסלב באומן נערכו מראש לקראת הגעת המתפללים הרבים והתכוננו לקיים מעמד הדלקה מכובד בחצר ציון רבי נחמן בליל ל"ג בעומר, וסעודת הילולה לכבוד רשב"י ביום ל"ג בעומר בצהרים.

ואכן מייד בצאת השבת התאספו מאות האורחים יחד עם תושבי הקהילה היהודית באומן להדלקה לכבוד התנא האלוקי רבי שמעון בר יוחאי בריקודים ובמחולות לכבוד שמחת הילולת רשב"י.

בקהל נצפו ילדי חלאקה רבים שהגיעו לערוך את שמחת החאלקה על קברו של רבי נחמן עקב ההגבלות לנסוע למירון כנהוג מידי שנה ביום ל"ג בעומר.

צילום: איחוד ברסלב באומן

הכתבה עניינה אותך?

87%
13%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture