0%
סערת חוק הרבנים

דובר ש"ס תוקף: "מאכזב מאוד אבל לפחות ירדו כמה מסכות"

הוא הדגיש, כי "מילא האופוזיציה והתקשורת המגויסים, אבל כשזה מגיע מאנשים מתוך הליכוד ׳המסורתי׳ או עוצמה יהודית? אנשים שלא קראו את החוק ולא השתתפו בדיון אחד והצטרפו בחדווה לתעמולת ״הג׳ובים״ השקרית"

יצחק כהן
4 תגובות
יו"ר ש"ס אריה דרעי במליאת הכנסת. צילום: יונתן זינדל/פלאש 90

אשר מדינה, דובר שס כתב היום לפני זמן קצר, והתייחס לסערת חוק הרבנים והטענות שהופנו כלפי ש"ס. "אז ש״ס, ששריה מגויסים מתחילת המלחמה וזוכים לשבחים מקיר לקיר על פועלם הנמרץ למען מפוני הדרום והצפון, למען היתומים, למען הפצועים, חיילי המילואים ומשפחות החטופים – הפכה השבוע לתרנגול כפרות, כאשר כל חטאה שניסתה לדאוג קצת גם לשירותי הדת, כפי שמרן ציווה אותה", טען מדינה.

מדינה הוסיף ותקף: "כי למנות שופט תעבורה או מנכ״ל נת״ע מותר בזמן מלחמה אבל רב בהרצליה? שומו שמיים! איזה מנותקים".

הוא הדגיש, כי "מילא האופוזיציה והתקשורת המגויסים, אבל כשזה מגיע מאנשים מתוך הליכוד ׳המסורתי׳ או עוצמה יהודית? אנשים שלא קראו את החוק ולא השתתפו בדיון אחד והצטרפו בחדווה לתעמולת ״הג׳ובים״ השקרית.מאכזב מאד, אבל לפחות ירדו כמה מסכות".

הכתבה עניינה אותך?

92%
8%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.