0%
מי אשם?

בלשכת גלנט מגלגלים את האחריות על המל"ל: רק עכשיו נזכרו

אחרי שבלשכת נתניהו הודיעו כי הוא מתנגד להחלטה להקים בית חולים שדה, שישמש פצועים מרצועת עזה, בלשכת שר הביטחון גלנט מגיבים ומפילים את האשמה על המועצה לביטחון לאומי • הסיפור המלא

יענקי גולדן
אין תגובות
בלשכת גלנט מגלגלים את האחריות על המל"ל: רק עכשיו נזכרו
צילום: Yonatan Sindel/Flash90

אחרי שבלשכת נתניהו הודיעו כי הוא מתנגד להחלטה להקים בית חולים שדה, שישמש פצועים מרצועת עזה, בלשכת שר הביטחון גלנט מגיבים ומפילים את האשמה על המועצה לביטחון לאומי.

בלשכת גלנט אומרים כי "ראש הממשלה אימץ את המלצת שר הביטחון להעברת החולים המורכבים מרצועת עזה למדינה שלישית דרך ישראל".

לדבריהם, "כבר לפני שבועיים בוצעה פנייה מלשכת שר הביטחון למל״ל, על מנת שתצא הנחייה לכל משרדי הממשלה הרלוונטיים לשתף פעולה עם מתווה הוצאת החולים דרך ישראל למדינה שלישית".

בלשכת גלנט מציינים כי "למרות קביעתו הברורה של רה״מ ליישם את הצעת שר הביטחון, דיון בנושא בוטל והנחיית המל״ל לא נשלחה. לאור הצורך הדחוף בקבלת החלטה, הנחה שר הביטחון על הקמה זמנית של בי״ח שדה לטיפול בילדים חולים במצב קשה בסמוך לרצועת עזה".

"רק לאחר הנחיית שר הביטחון על הקמת בי״ח שדה, נזכרו במטה לביטחון לאומי להשיב לפנייתו ולאמץ את הצעתו להעביר את החולים המורכבים מעזה למדינה שלישית דרך ישראל" אמרו.

הכתבה עניינה אותך?

59%
41%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture