0%
בן גביר בהכרזה דרמטית

"לא תהיה שום הקלה בתנאי המחבלים בכלא"

חמאס שולח לשר לביטחון לאומי איתמר בן גביר סרטונים של עינוי חטופים, כך על פי דיווח ב"טלגרף" • השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר אמר לפני זמן קצר כי "לא תהיה שום הקלה בתנאי המחבלים בכלא, גם אם חמאס יפרסם סרטונים שמטרתם לגרום לישראל להיכנע לתכתיביו".

יצחק כהן
3 תגובות

השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר אמר לפני זמן קצר כי "לא תהיה שום הקלה בתנאי המחבלים בכלא, גם אם חמאס יפרסם סרטונים שמטרתם לגרום לישראל להיכנע לתכתיביו".

לדברי בן גביר "התשובה לחמאס היא ברורה מאוד: צריך לכבוש את שטח הרצועה מידיו לצמיתות, להפסיק את העברת הסיוע ההומניטרי, ולהמשיך בכתישתו מהאוויר, הים, היבשה ומתחת ליבשה, עד הכרעתו המוחלטת, כאשר גם הקשחת התנאים של המחבלים בכלא היא חלק מהפעולות הנעשות כדי להכריעו. כך צריכה לפעול מדינה חפצת חיים במזרח התיכון".

בן גביר הוסיף ואמר כי "ב7.10 תנאי המחבלים בכלא היו תנאי דה לוקס (בניגוד לעמדתי), ולמרות זאת מחבלי החמאס טבחו, וחטפו. הם מעולם לא היו זקוקים לתירוצים כדי לממש את תאוותם האנטישמית".

נזכיר כי ארגון הטרור חמאס שולח לשר לביטחון לאומי איתמר בן גביר סרטונים של עינוי חטופים, כך על פי דיווח ב"טלגרף". זאת, על פי הדיווח, במטרה ללחוץ עליו להקל בתנאים של המחבלים הכלואים בישראל. 

הכתבה עניינה אותך?

95%
5%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.