0%
כוננות בחיל האוויר

חשש שחיזבאללה יפתח במתקפה בסוף השבוע

בישראל מעריכים גם הערב שהמתקפה של חיזבאללה ואיראן קרובה. לפי הערכות, מזכ"ל חיזבאללה חסן נסראללה נחוש לתקוף ולא ימתין לאיראן • ישראל במוכנות גבוהה במהלך סוף השבוע לאפשרות שחיזבאללה יתקוף

יענקי גולדן
2 תגובות
חשש שחיזבאללה יפתח במתקפה בסוף השבוע
צילום: דו"צ

בישראל מעריכים גם הערב שהמתקפה של חיזבאללה ואיראן קרובה. לפי הערכות, מזכ"ל חיזבאללה חסן נסראללה נחוש לתקוף ולא ימתין לאיראן.

בחדשות 13 פורסם כי הקבינט המדיני-ביטחוני מכונס בשעה זו לדיון בקריה – וחיל האוויר יישאר בכוננות גבוהה בסוף השבוע.

מקור ישראלי מסר לרשת סקיי ניוז בערבית כי ״חיזבאללה נחוש להגיב. ארגון הטרור עשוי לעשות זאת בימים הקרובים. ישראל במוכנות גבוהה במהלך סוף השבוע לאפשרות שחיזבאללה יתקוף״.

גורם בממשל האמריקני מעריך כי בממשל מעריכים – תוצאות הפסגה בקטר – ישפיעו על אופי התגובה האיראנית. בממשל האמריקני נערכים לאפשרות שהבכירים, ראש הCIA ברנס ויועצו של ביידן ברט מקגורק, יישארו מעבר למחר בשיחות. גורם בממשל אומר לכאן חדשות כי "המטרה לייצר אופטימיות שניתן להגיע לעסקה. יש רצון שהפסגה תוביל להתקדמות משמעותית".

הכתבה עניינה אותך?

70%
30%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture