0%
למרות הבטחתו

ביהדות התורה תוקפים: נתניהו לא מקדם את חוק הגיוס

לדברי הבכיר, למרות הבטחה מפורשת מצד ראש הממשלה, לא נעשו צעדים משמעותיים לקידום החוק • הוא ציין כי אפילו פנייה ללשכתו של יואב גלנט, יו"ר ועדת חוץ וביטחון, לא בוצעה

שוקי כץ
תגובה אחת
שופטי בית המשפט העליון בדיון השבוע על חוק הגיוס בג"ץ צילום: משה נוי

התפתחות חדשה במשבר חוק הגיוס מעלה מתיחות בין מפלגת יהדות התורה לבין ראש הממשלה בנימין נתניהו. בכיר במפלגה החרדית מתח ביקורת חריפה על נתניהו, בטענה כי הוא אינו עומד בהבטחתו לקדם את החוק.

לדברי הבכיר, למרות הבטחה מפורשת מצד ראש הממשלה, לא נעשו צעדים משמעותיים לקידום החוק. הוא ציין כי אפילו פנייה ללשכתו של יואב גלנט, יו"ר ועדת חוץ וביטחון, לא בוצעה. הבכיר הזהיר כי אם לא תהיה התקדמות ממשית עד ראש השנה, המפלגה תשקול נקיטת צעדים נוספים.

רקע למשבר הנוכחי ניתן למצוא בפגישה שהתקיימה בין השר יצחק גולדקנופף לבין נתניהו בקריה בתל אביב. במהלך הפגישה, שדווחה בערוץ 14, הבטיח נתניהו לקדם את החוק עוד לפני דיוני התקציב ולכנס את כל הגורמים הרלוונטיים בימים הקרובים כדי להאיץ את תהליך החקיקה.

אתמול פורסם בעיתון 'המודיע', ביטאונה של 'אגודת ישראל', סיכום הפגישה בין ראש הממשלה לשר השיכון. אולם, הביקורת החריפה מצד הבכיר ביהדות התורה מעידה על פער בין ההבטחות לבין המציאות בשטח.

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.