0%
בקבוקים, אבנים וחפצים

קיצוניים התעמתו עם שוטרים שעצרו שב"חים בשכונה החרדית

שוטרים מתחנת לב הבירה של מחוז ירושלים איתרו הבוקר פלסטינים שוהים בלתי חוקיים בלב שכונת מאה שערים וביצעו את מעצרם • במשטרה טוענים: בעקבות הפעילות המשטרתית, התגודדו קומץ תושבי השכונה והחלו להפר את הסדר במקום במטרה לסכל את פעילות המשטרה תוך סיכון שלומם של השוטרים

יצחק כהן
אין תגובות
קיצוניים התעמתו עם שוטרים שעצרו שב"חים בשכונה החרדית
שוטרים במאה שערים | צילום: Yonatan Sindel/Flash90

שוטרים מתחנת לב הבירה של מחוז ירושלים איתרו הבוקר פלסטינים שוהים בלתי חוקיים בלב שכונת מאה שערים וביצעו את מעצרם. בעקבות פעילות משטרתית זאת, התגודדו קומץ תושבי השכונה והחלו להפר את הסדר במקום במטרה לסכל את פעילות המשטרה תוך סיכון שלומם של השוטרים.

לדברי המשטרה, בין מעשיהם של מפרי הסדר תושבי המקום, נכללו בין היתר השלכת חפצים- בקבוקים ואבנים, לעבר כוחות המשטרה שבעקבות כך, הזעיקו כוחות נוספים על מנת להשלים את מעצרם והעברתם לחקירה של אותם שוהים בלתי חוקיים שאותרו ונתפסו.

במשטרה מדגישים כי אין מדובר בפעם הראשונה במהלך השבועות האחרונים, בה מאתרים שוטרי מחוז ירושלים פלסטינים שב"חים בשכונה זאת. מדובר בסיכון פלילי וביטחוני לתושבי האזור וירושלים בכלל. יתרה מכך, מדובר בהתנהלות ראויה לכל גנאי נגד אותו קומץ מפרי סדר המנסים ל"הכשיר" עבירה זאת של כניסתם, העסקתם והלנתם של מוגבלי כניסה לשטחי מדינת ישראל.

ממשטרת ישראל נמסר: "נמשיך לפעול ביתר שאת כנגד הסתננותם של שב"חים אל מדינת ישראל, נאתרם ונמצה את חקירתם. לצד זאת, נפעל בנחישות נגד אלו המסייעים להם במטרה למצות את הדין עמם ועם אותם שוהים בלתי חוקיים המעורבים לא אחת בעבירות פליליות בזמן שהותם באזור ולעתים גם בעבירות ביטחוניות, כל אלו מהווים סיכון לביטחונו, שלומו ורכושו של הציבור".

הכתבה עניינה אותך?

84%
16%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture