0%
תיעוד חדש

לבנון: מחבלים חוסלו בקרבות פנים מול פנים – חיל האוויר תקף

צה"ל ממשיך בפעילות הממוקדת בדרום לבנון: כוחות אוגדה 36 ו-98 איתרו והשמידו אתרי שיגור, פירי מנהרות, מבנים צבאיים ואמצעי לחימה • חיל האוויר תקף יותר מ-150 מטרות טרור בהכוונת הכוחות הקרקעיים • עשרות מחבלים חוסלו בקרבות פנים מול פנים

יענקי גולדן
אין תגובות
חרבות-ברזל-חיצי-הצפון-לוחמי-צהל-בדרום-לבנון.-צילום-דוצ-1
חרבות-ברזל-חיצי-הצפון-לוחמי-צהל-בדרום-לבנון.-צילום-דוצ-1

כוחות אוגדה 36 ממשיכים לפעול בדרום לבנון, לחסל מחבלים ולהשמיד תשתיות טרור של ארגון הטרור החיזבאללה.

בצה"ל מדווחים כי במהלך היממה האחרונה, כוחות חטיבת גולני איתרו והשמידו פירים, מחסני אמצעי לחימה, בורות תחמושת ומרחבי הערכות של מחבלי ארגון הטרור חיזבאללה. בסגירת מעגל, כלי טיס של חיל האוויר יחד עם כוחות 282 תקפו מחבלים חמושים שהיוו איום לאחר שזוהו על ידי הכוח.

בנוסף, במהלך היממה האחרונה, כוחות אוגדה 98 חיסלו מחבלים בהיתקלויות פנים אל פנים ובשיתוף חיל האוויר. הכוחות יצאו לפשיטות ואיתרו אמצעי לחימה ומרכזי לחימה של ארגון הטרור חיזבאללה. בתקיפות אוויריות שהוכוונו על ידי הכוחות, כלי טיס ומטוסי קרב של חיל האוויר תקפו מתחמים צבאיים של ארגון הטרור חיזבאללה, מחסני אמצעי לחימה ועמדות מחבלים מאוישות. כתוצאה מהתקיפות חוסלו מחבלי חיזבאללה, בהם מחבלים מכוח רדואן.

כמו כן, במהלך היממה האחרונה כלי טיס ומטוסי קרב של חיל האוויר תקפו כ-150 מטרות צבאיות של ארגון הטרור חיזבאללה. בין המטרות, הותקפו עמדות טילי נ״ט, חוליות מחבלים, מפקדות טרור, תשתיות תת קרקע ומחסני אמצעי לחימה של הארגון.

בתוך כך, בצה"ל מעדכנים בהמשך להתרעות שהופעלו במרחב הגליל המערבי וגליל עליון, כי זוהו כ-25 שיגורים שחצו מלבנון. חלקם יורטו על ידי חיל האוויר, זוהו מספר נפילות במרחב, והשאר נפלו בשטחים פתוחים. בנוסף, לפני זמן קצר, חיל האוויר יירט מספר כלי טיס בלתי מאוישים שחצו מלבנון ויורטו במרחב הגליל המערבי. לא הופעלו התרעות על פי מדיניות.

הכתבה עניינה אותך?

95%
5%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.