0%
עבודות שירות ולא מאסר

מותו של אהוביה סנדק: הסדר טיעון לנערים שיידו אבנים

בהסדר הטיעון תבקש המשטרה להטיל עבודות שירות ולא עונשי מאסר • מדובר בארבעה נאשמים, שניים מהם בני נוער, להם מיוחסת עבירה של יידוי אבנים לעבר פלסטינים

דודי סגל
אין תגובות

ארבעת הנערים, שיידו אבנים לעבר רכבי פלסטינים באירוע שבו נהרג הנער אהוביה סנדק, הורשעו היום (א') בהסדר טיעון ביידוי אבנים וגרימת נזק ממניע גזעני.

הפרקליטות תבקש מבית המשפט להטיל עליהם עבודות שירות. שניים מהם כבר הפכו לבוגרים אך שני נאשמים הם עדיין בגיל נוער.

בשבוע שעבר הוגש כתב אישום נגד הארבעה בו נטען כי לפני כארבע שנים נסעו באזור היישוב כוכב השחר יחד עם סנדק, כאשר הנהג היה ללא רישיון, ובשלב מסוים הם עצרו בצד הכביש אחרי אחד מעיקולי הדרך, עלו על גבעה בצד הדרך ו"המתינו לשעת כושר בה יעבור רכב שניתן יהיה להבחין כי נוסעיו הם ממוצא ערבי, כדי ליידות לעברו אבנים".

על פי האישום, בשלב מסוים הבחינו הנערים ברכב, נעמדו מאחורי רכבם והשליכו את האבנים לעברו ממרחק של מטרים ספורים. שתיים מהאבנים אכן פגעו ברכב. מיד לאחר מכן, נכנסו הנאשמים לרכבם ונמלטו מהמקום.

הכתבה עניינה אותך?

57%
43%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.