0%
מקום הרשע

הוארך בחמישה ימים מעצרם של אלי פלדשטיין והקצין מאמ"ן

הפרקליטות הגישה הצהרת תובע נגד אלי פלדשטיין, יועצו של ראש הממשלה נתניהו ונגד הקצין מאמ"ן ששמו טרם פורסם • הפרקליטות מתכוונת לבקש את מעצרם עד תום ההליכים בטענה ל"פגיעה בביטחון המדינה"

דודי סגל
אין תגובות
הוארך בחמישה ימים מעצרם של אלי פלדשטיין והקצין מאמ"ן
עו"ד סבוראי המייצג את אלי פלדשטיין. צילום: חיים גולדברג/פלאש 90

פרקליטות המדינה הגישה לבימ"ש השלום בראשון לציון הצהרת תובע, בה נאמר כי לאחר עיון בחומר החקירה הרב והרגיש ביחס לאלי פלדשטיין ולקצין באמ"ן, החשוד הנוסף שנתון במעצר וזהותו אסורה בפרסום, יש מקום לכאורה להגיש כתב אישום נגד השניים וכן לבקש את מעצרם עד לתום ההליכים המשפטיים נגדם.

לצורך עיון בחומר החקירה והכנת כתב אישום ובקשת מעצר עד תום ההליכים, ונוכח היקף החומר ומורכבותו, ובהמשך להחלטת ביהמ"ש העליון שהאריך את מעצר החשודים נוכח המסוכנות החריגה הנשקפת מהם, ביקשה הפרקליטות מביהמ"ש להאריך את מעצרם של השניים ב-5 ימים נוספים, עד להגשת כתב האישום.

בעקבות הבקשה, האריך בית המשפט את מעצרם של השניים, זאת לאחר שהיו אמורים להשתחרר בשבוע שעבר למעצר בית.

נזכיר, כי אמש התקיים בבית המשפט העליון דיון בהארכת מעצרם של השניים, כאשר נציגי הפרקליטות טוענים ל"פגיעה בביטחון המדינה" בכך שלפי החשד הקצין העביר לידי פלדשטיין, מסמך שהיה מיועד להגיע דרכו אל ראש הממשלה נתניהו. בסופו של הדיון, הורה השופט אלרון על המשך המעצר וכעת כאמור, הוארך מעצרם של השניים בחמישה ימים, זאת לאחר הגשת הצהרת התובע נגדם.

הכתבה עניינה אותך?

29%
71%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.