0%
הותר לפרסום

לוחם צה"ל נפל ברצועה; 3 לוחמים נפצעו קשה בהיתקלויות

סמ"ר זמיר בורק הי"ד, החלל ה-807 של צה"ל, נפל בקרב בצפון רצועת עזה, כתוצאה משיגור טיל נ"ט על הD-9 שבו נסע בג'באליה • לוחם נוסף נפצע קשה בתקרית • שני לוחמים אחרים נפצעו קשה בתקריות שונות ברצועה

יענקי גולדן
אין תגובות

דובר צה"ל התיר לפרסום את שמו של חלל צה"ל, סמ״ר זמיר בורק, בן 20 מבית שמש, מפקד כיתת צמ״ה בגדוד ההנדסה 601 של עוצבת ‘עקבות הברזל׳ (401), אשר נפל בקרב בצפון רצועת עזה, כתוצאה משיגור טיל נ"ט על הD-9 שבו נסע בג'באליה. בתקרית נפצע באורח קשה לוחם צמ״ה נוסף מהגדוד. בורק הי"ד הוא החלל ה-807 של צה"ל מאז פרוץ המלחמה והחלל ה-31 מאז החלה הפעולה בג'באליה, שכבר הייתה בשליטת צה"ל אשר נסוג ממנה.

בתוך כך, באירועים נוספים ביממה האחרונה, לוחם שריון בגדוד 46 של עוצבת ׳עקבות הברזל׳ (401), נפצע באורח קשה בקרב בדרום רצועת עזה ולוחם שריון בגדוד 82, חטיבת ׳סער מגולן׳ (7), נפצע באורח קשה במהלך פעילות מבצעית בצפון הארץ.

מעיריית בית שמש נמסר: "בצער רב וביגון קודר אנו מודיעים על נפילתו של בן העיר בית שמש, סמ"ר זמיר בורק הי"ד מפקד כיתת צמ"ה בגדוד ההנדסה 601 עוצבת עקבות הברזל (401). בורק הי"ד, נפל ביום שישי האחרון בצפון רצועת עזה, בעת שהגן בגבורה על ביטחון מדינת ישראל ותושביה. זמיר בורק הי"ד, בן 20 בנופלו הוא החייל ה-16 מהעיר בית שמש שנפל במלחמה הנוכחית. עיריית בית שמש משתתפת בצער העמוק של המשפחה, מלווה ומחבקת אותה ברגעים קשים אלו ותעניק לה את כל התמיכה הנדרשת.

ראש העיר, שמואל גרינברג: "ליבנו עם המשפחה ברגעי הכאב הללו. בית שמש כולה מרכינה ראש ומחבקת אתכם. נזכור תמיד את גבורתו של בורק והקרבתו למען הגנת עם ישראל".

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.