0%
התקיפה בתימן

ישראל כ"ץ מזהיר את החות'ים: "מי שמרים יד על ישראל – ידו נגדעת"

שר הביטחון ישראל כ"ץ אישר הלילה מבור הפיקוד של חיל האוויר את תוכניות התקיפה נגד שורת תשתיות אסטרטגיות של ארגון הטרור החות׳י ברצועת החוף המערבית ובעומק תימן • כ"ץ הזהיר: "נכה בעוצמה ולא נאפשר את המשך המצב של ירי ואיומים על מדינת ישראל"

יענקי גולדן
אין תגובות
ישראל כ"ץ מזהיר את החות'ים: "מי שמרים יד על ישראל - ידו נגדעת"
צילום: אלעד מלכה, משרד הביטחון

שר הביטחון ישראל כ"ץ אישר הלילה מבור הפיקוד של חיל האוויר את תכניות התקיפה נגד שורת תשתיות אסטרטגיות של ארגון הטרור החות׳י ברצועת החוף המערבית ובעומק תימן.

לאחר התקיפה, אמר שר הביטחון ישראל כ"ץ: "תקפנו הלילה פעם נוספת מטרות אסטרטגיות של ארגון הטרור החות׳י בתימן. אני מזהיר את ראשי ארגון הטרור החות׳י: ידה הארוכה של ישראל תגיע גם אליכם. מי שמרים יד על מדינת ישראל – ידו תגדע, מי שיפגע בנו – ייפגע שבעתיים".

כ"ץ הוסיף ואמר: "לא נקבל ירי טילים על ישראל, ולא פגיעה בנתיבי השייט. אנחנו נכה בעוצמה ולא נאפשר את המשך המצב של ירי ואיומים על מדינת ישראל".

הכתבה עניינה אותך?

95%
5%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

דיווח על וידאו

שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

מהי הבעיה?

Hide picture