0%
ח"כ בוארון ליועמ"שית:

ההליך להעברתך מתפקידך החל, ניאלץ להיפרד משירותיך

חה״כ אביחי בוארון מגיב לפתיחת החקירה נגד שרה נתניהו • "ניסיון להלך אימים על נבחרי הציבור, איום נוסף המרחף על ראש הממשלה"

שוקי כץ
2 תגובות
ההליך להעברתך מתפקידך החל, ניאלץ להיפרד משירותיך
ח"כ אביחי בוארון. צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

חה"כ אביחי בוארון הגיב להודעת היועצת המשפטית לממשלה, לפיה הוחלט לפתוח בחקירה נגד שרה נתניהו, אשת ראש הממשלה, בעקבות תחקיר "עובדה". בוארון טוען כי מדובר בניסיון נוסף של היועצת להפעיל לחצים על נבחרי הציבור, ראש הממשלה והשרים.

"זהו איום נוסף המרחף על ראשי הממשלה והשרים, אחרי האיום על ראש הממשלה בנוגע לנבצרות, וחקירות מתגלגלות של אנשי ראש הממשלה כמו פלדשטיין, הנגד, אוריך, גולן ועוד", אמר בוארון. "האיום הנוכחי הוא שליחה של מסר חד וברור: 'גם את אשת רוה"מ אחקור ואעמיד לדין אם תגעו בשולי גלימתי'".

בהמשך דבריו, חה"כ בוארון הביע תמיכתו במהלכים להדחת היועצת המשפטית לממשלה: "ההליך להעברתך מתפקידך החל בדין. חילוקי הדעות בינך לבין הממשלה הינם מהותיים וממושכים, והם מונעים שיתוף פעולה יעיל בין היועמ"ש לבין הממשלה. בכפוף לשימוע ולחוות דעת הוועדה המקצועית, נאלץ להיפרד משירותיך".

הכתבה עניינה אותך?

98%
2%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture