0%
"שעת חירום לאומית"

בגלל העסקה: זו ההחלטה החריגה שעליה הודיע האב השכול

משפחות שכולות ומשפחות חטופים הודיעו כי ישנו הלילה באהלים מול משרד ראש הממשלה כמחאה על העסקה שנחתמת מול החמאס • יהושע שני: "קוראים לשרי הקבינט, שיש להם אחריות לאומית, לעצור את העסקה המסוכנת הזו ברגע האחרון"

יענקי גולדן
5 תגובות
בגלל העסקה: זו ההחלטה החריגה שעליה הודיע האב השכול
הרב יהושוע שני. צילום: חיים גולדברג/פלאש 90

יו"ר פורום הגבורה, יהושע שני, מודיע שישן הלילה (רביעי) מול משרד ראש הממשלה בקריאה לעצור את העסקה. יחד עם שני צפויים לישון מול משרד ראש הממשלה עוד משפחות שכולות נוספות וכן משפחות ממשפחות החטופים. בסרטון שמוציא פורום הגבורה מסביר שני כי הרצון לראות את החטופים בביתם, לא יכול להיות על חשבון ביטחון ישראל והשארת 70 חטופים מאחור.

לדברי שני, "זאת שעת חירום לאומית. העסקה שנחתמת ברגעים הללו, זאת עסקה שתביא עלינו אסון. היא תשאיר 70 חטופים מאחור ותסכן את ביטחון האומה. אנחנו הלילה, משפחות שכולות, נישן בסמוך למשרד ראש הממשלה בקריאה ברגע האחרון לעצור את העסקה. אם ראש הממשלה לא יצור אותה, אנחנו קוראים לשרי הקבינט, שיש להם אחריות לאומית, לעצור את העסקה המסוכנת הזו ברגע האחרון".

"אנחנו רוצים את כל החטופים ואת כל החטופות, וליבנו עם המשפחות. אבל זה לא יכול להיות באופן כזה שיפקיר את החטופים שישארו ויעמיד את עם ישראל בסכנה מוחשית. בואו הצטרפו אלינו הלילה. מחכים לכם כאן, בואו להציל את האומה", הוסיף שני.

נציין עי הערב מקיימות המשפחות כינוס חירום נוסף במאהל הגבורה בירושלים תחת הכותרת 'מדינת ישראל בסכנה'. כינוס החירום מגיע לאחר שאמש צעדו כאלף איש ממאהל הגבורה לעבר משרד ראש הממשלה יחד עם משפחות שכולות ומשפחות חטופים מפורום התקווה. יום קודם לכן השתתפו למעלה מאלפיים איש בצעדה דומה לעבר גשר המיתרים שבמהלכה נחסמה הכניסה לירושלים למשך שעה ארוכה. באירועים השונים השתתפו שרים וחברי כנסת מהקואליציה שבאו להביע את עמדתם כנגד העסקה המתגבשת בימים אלו.

בתוך כך, במסגרת המחאה כנגד העסקה הנרקמת, המשפחות השכולות מפורום הגבורה יציגו את 'מיצג הארונות'. המיצג יציג את מחיר הדמים אותו תשלם מדינת ישראל לאחר חתימה על העסקה. המיצג יתקיים מחר (חמישי) בשעה 10:00, במאהל הגבורה בצומת הסינמה סיטי בירושלים.

הכתבה עניינה אותך?

96%
4%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    דיווח על וידאו

    שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
    תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

    מהי הבעיה?

    Hide picture