ביום ראשון יסתיימו 60 ימי המבחן של הפסקת האש בלבנון, אולם בצה"ל נערכים לשהייה ממושכת, גם מול איומי חיזבאללה. אמש אף נערכה ישיבת קבינט בנושא, בסופה החליטו על מספר פעולות.

בתוך כך, צוות הקרב החטיבתי 769 בפיקוד אוגדה 91 ממשיך בסריקות לטיהור המרחב בדרום לבנון להסרת איומים, תוך שמירה על ההבנות בין ישראל ללבנון.
במהלך פעילות של לוחמי צנחנים במרחב הסלוקי בשבוע האחרון, אותרו מספר תוואים תת-קרקעיים משמעותיים של ארגון הטרור חיזבאללה שהיו אמורים לשמש כמתחמי שהייה. התוואים נחקרו והושמדו בשיתוף פעולה על ידי כוחות הנדסה של החטיבה ויחידת יהל״ם. בהמשך הפעילות, אותר מצבור אמצעי לחימה בתוך מסגד, רכב ועליו אמצעי לחימה, מאות פצצות מרגמה, מטענים, רקטות, נשקים וציוד צבאי נוסף של חיזבאללה.

בפעילות נוספת של לוחמי גולני, אותרו משאיות ועליהן משגרי רקטות עתירות משקל יחד עם מספר מחסני אמצעי לחימה ובהם כמות רבה של רקטות, טילי כתף, משגרים, פצצות מרגמה, מטענים וציוד צבאי. כלל אמצעי הלחימה הוחרמו ומחסני אמצעי הלחימה הושמדו.