0%
התרשם מהיקף הפעילות:

שר הבריאות סייר בצי רכבי החירום בארגון החסד "עזרת אחים"

שר הבריאות בוסו הגיע לביקור מיוחד במשרדי ארגון החסד של בית שמש "עזרת אחים" • במהלך הסיור בצי רכבי החירום שמע סקירה מקיפה מיו"ר הארגון איש החסד הרב אברהם קאפ • "אתם עושים עבודת קודש, דלתי פתוחה בפניכם לעזרה וסיוע תמידי", אמר

מערכת המחדש
אין תגובות

שר הבריאות, הרב אוריאל בוסו, ביקר במהלך השבוע האחרון במשרדי ארגון החסד "עזרת אחים" בבית שמש וזאת בכדי לעקוב מקרוב ולראות את מהפכת החסד הדרמטית בעיר בית שמש המעניקה סיוע לתושבי העיר בתחום הרפואי, בתחום המזון, בעזרה לילדים מיוחדים ובמגוון תחומים נוספים.

השר בוסו קיבל סקירה מפורטת מיו"ר "עזרת אחים", איש החסד הרב אברהם קאפ, אשר הציג בפניו את מגוון השירותים הניתנים על ידי הארגון. בין הפעילויות שהוצגו, נכלל צי רכבי החירום של הארגון, אשר מעניקים סיוע רפואי דחוף, הובלות חולים, שירותי אמבולנסים, ועוד.

הרב קאפ ציין כי הארגון פועל ללא לאות כדי לספק עזרה לכל אדם הזקוק לה, תוך שיתוף פעולה עם כל הגורמים הרלוונטיים. "המתנדבים כאן עושים לילות כימים למען מלאכת הקודש הזו", אמר הרב קאפ, "אנחנו עושים מהפכת חסד בעיר בית שמש, כאשר הדבר משפיע ומקרין גם לערים נוספות, אני גאה לעמוד בראש הארגון הזה ולסייע לאלפי משפחות".

השר בוסו שיבח את הפעילות של "עזרת אחים" ואמר: "אני מתרשם מאוד מהעבודה המקצועית והמסורה שאתם עושים. דלת משרד הבריאות תמיד תהיה פתוחה בפניכם לעזרה וסיוע, ונעשה כל שביכולתנו כדי להקל עליכם ולהמשיך לפתח את הפעילות החשובה הזו".

במהלך הסיור, השר אף סייר בין רכבי החירום של הארגון, שהיו מצוידים במכשור רפואי מתקדם, והביע את הערכתו הרבה לפעילות הארגון, שמסייעת לאלפי משפחות מדי שנה.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture