0%
האם נקבל ארונות?

חמאס פרסם את שמות החטופים למחר: "לא ברור אם הם בחיים"

ארגון הטרור חמאס ברצועת עזה פרסם היום (שישי) את רשימת שלושת החטופים שצפויים להשתחרר בשבת מהשבי ברצועה • אי וודאות בשאלת היותם בחיים

אלי שפירא
תגובה אחת
חמאס פרסם את שמות החטופים למחר: "לא ברור אם הם בחיים"
צילום: חליל קלוט/פלאש 90

ארגון הטרור חמאס ברצועת עזה פרסם היום (שישי) את רשימת שלושת החטופים שצפויים להשתחרר במוצאי שבת הקרוב מהשבי האכזרי ברצועה במסגרת הסכם הפסקת האש שנחתם על ידי הממשלה בנוסף לנסיגת צה"ל ושחרור מחבלים מבתי הכלא. אחרי ששוחררו רק נשים, ישוחררו כעת שלושה גברים מבוגרים, המבוגר שבהם בן 86. עם זאת לא ברור אם הם בחיים. ישנן הערכות זהירות שכן, אבל גורמים רשמיים לא פרסמו מידע בנושא.

שלושת הגברים החטופים עתידים לעבור לידי אנשי הצלב האדום שיביאו אותם לנקודת מפגש ראשונית עם חיילי צה"ל, הם יעברו בדיקה רפואית ראשונית לבדיקת מצבם ולאחר מפגש עם בני משפחה יעלו על מסוק לבתי החולים.

בלשכת ראש הממשלה אישרו כי ישראל קיבלה את רשימת החטופים שאמורים להשתחרר משבי החמאס מחר והודיעו כי התייחסות מפורטת תינתן לאחר בחינת הרשימה ועדכון המשפחות.

הכתבה עניינה אותך?

94%
6%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture