0%
בתו של קית' סיגל:

"אבא חיפש את זהותו היהודית בשבי ומצא אותה בתפילות"

שיר סיגל, בתו של קית' סיגל ששוחרר משבי חמאס, סיפרה על ההתמודדות הקשה של אביה ועל הכוחות שמצא באמונתו • "רצה בכל התופת הזאת להיזכר שהוא יהודי"

דוד חדד
תגובה אחת
"אבא חיפש את זהותו היהודית בשבי ומצא אותה בתפילות"
קית' סיגל

שיר סיגל, בתו של קית' סיגל, אחד מהחטופים ששוחררו משבי חמאס, סיפרה בראיון לינון מגל בערוץ 14 על ההתמודדות הקשה של אביה בזמן שהיה בשבי ועל הכוחות שמצא באמונתו.

"אבא חיפש בשבי את הזהות היהודית והוא מצא אותה בתפילות קטנות. הוא התחיל להגיד ברכות על האוכל כמו 'בורא מיני מזונות' שהוא לא אמר מעולם ו'שמע ישראל' שהוא לא אמר בחיים שלו", סיפרה שיר.

"הוא אמר שרצה בכל התופת הזאת להיזכר שהוא יהודי, שיש משמעות לעם שלו ולמקום ממנו הוא מגיע וזה חיזק אותו מאוד", הוסיפה הבת.

היא גם סיפרה כי "לאחר שהוא חזר שאלתי אותו מה הוא רוצה שנעשה בארוחת שבת הראשונה ביחד. דמיינתי שהוא ירצה איזה תבשיל שהוא אוהב או חלה טובה. הוא ענה: 'את יודעת מה הכי אני רוצה שיהיה? כיפה וכוס לקידוש'".

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture