0%
מפי עוללים

חבר המועצת: "זכות ילדי תשב"ר תנצח את כל הקמים לכלותינו"

הדברים נאמרו על ידי מרן ראש הישיבה הגר"א סלים במסיבת אותיות משותפת לששת סניפי ת"ת 'עמלי התורה' מחוז צפון בנשיאות מרן הגאב"ד הגרש"י זעפראני, אשר נערכה באירוע רב רושם בעיר טבריה • במעמד אליו טרח להגיע במאמץ רב, אמר ראש הישיבה כי כשם שבזמן מרדכי ואסתר ניצחה תורת תשב''ר את המן הרשע וגזרותיו, כך תורתם של הילדים כיום תנצח את אויבי ישראל מחוץ ומבית

חיים גפן
אין תגובות
חבר המועצת: "זכות ילדי תשב''ר תנצח את כל הקמים לכלותינו"

הדברים נאמרו על ידי מרן ראש הישיבה הגר"א סלים במסיבת אותיות משותפת לששת סניפי ת"ת 'עמלי התורה' מחוז צפון בנשיאות מרן הגאב"ד הגרש"י זעפראני, אשר נערכה באירוע רב רושם בעיר טבריה. במעמד אליו טרח להגיע במאמץ רב, אמר ראש הישיבה כי כשם שבזמן מרדכי ואסתר ניצחה תורת תשב"ר את המן הרשע וגזרותיו, כך תורתם של הילדים כיום תנצח את אויבי ישראל מחוץ ומבית. 

במעמד בהשתתפות מאות אברכים מקהילות צפון הארץ, אנשי הצוות החינוכי ופעילי איגוד עמלי התורה, נשאו דברים נשיא האיגוד מרן הגאב"ד הגרש"י זעפראני, המנהל הרוחני של המוסדות הגר"ר זיאת קצין, ועוד. 

כן הוקרנו דברי קדשם של מרנן ורבנן גדולי ומאורי הדור הגר"מ צדקה, הגר"מ מאיה, הגר"ש בצלאל והגרי"ח סופר שנאמרו במיוחד למעמד.

צילום: יעקב כהן

הכתבה עניינה אותך?

92%
8%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.