0%
אחרי מכתבי הסרבנים

נתניהו: "קומץ פנסיונרים קטן רעשני, אנרכיסטי ומנותק"

ראש הממשלה בנימין נתניהו מגיב למכתבים שמתפרסמים ביממה האחרונה, נגד מהלכי הממשלה • נתניהו עוקץ את התקשורת שדיווחה על סחף נגד הממשלה: "זה לא סחף ולא זרם"

שוקי כץ
2 תגובות
נתניהו: "קומץ פנסיונרים קטן רעשני, אנרכיסטי ומנותק"
ראש הממשלה בנימין נתניהו במליאת הכנסת. צילום: נועם מושקוביץ/דוברות הכנסת

ראש הממשלה בנימין נתניהו מגיב למכתבים שמתפרסמים ביממה האחרונה, בהם מביעים לוחמים את מורת רוחם מהמשך הלחימה ומביעים סרבנות בצורה זו או אחרת.

"שוב אותם מכתבים: פעם בשם טייסים, פעם בשם יוצאי חיל הים, ופעם בשם אחרים. אבל הציבור כבר לא קונה את שקרי התעמולה שלהם שמהודהדים בתקשורת: המכתבים האלה לא נכתבו בשם חיילינו הגיבורים. הם נכתבו על-ידי קומץ קטן של עשבים שוטים, שמופעלים על-ידי עמותות במימון זר שמטרתן אחת – להפיל את ממשלת הימין.

"זה לא סחף. זה לא זרם" עוקץ נתניהו את התקשורת שדיווחה על סחף נגד הממשלה. "זה קומץ פנסיונרים קטן, רעשני, אנרכיסטי ומנותק – שרובו הגדול בכלל לא משרת כבר שנים. העשבים השוטים הללו מנסים להחליש את מדינת ישראל וצה”ל, ומעודדים את אויבנו לפגוע בנו. הם כבר שידרו לאויבנו מסר של חולשה פעם אחת. לא ניתן להם לעשות זאת שוב".

"אזרחי ישראל למדו את הלקח – סרבנות היא סרבנות, ולא משנה איזה שם מכובס נותנים לה. כל מי שמעודד סרבנות – יודח מיד. צה”ל נלחם, צה”ל מנצח,
וכולנו מאחוריו".

הכתבה עניינה אותך?

94%
6%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture