בית המשפט העליון הודיע הבוקר (ד') כי על השר איתמר בן גביר להגיב בתוך שישה ימים לעתירות שהוגשו נגדו בבקשה להדיחו מתפקיד השר לביטחון לאומי.
העתירות הוגשו עם מינויו המחודש של בן גביר לתפקיד השר לביטחון לאומי ולאחר שעם מינויו לתפקיד, היועמ"שית עו"ד גלי בהרב-מיארה, אמרה לראש הממשלה כי מבחינה משפטית בעת הזו, קיימת מניעה למינויו של בן גביר לתפקיד השר לביטחון לאומי. נתניהו הבהיר אז, כי רק לראש הממשלה סמכות להחליט בנושא.
נזכיר כי על אף שמדובר בהתערבות בוטה ובחוסר סמכות של היועמ"שית, ביהמ"ש העליון, דחה את בקשת ארגוני השמאל להוציא צו-ביניים נגד מינויו של בן גביר, עם זאת כעת כאמור, הודיע ביהמ"ש כי על השר בן גביר להגיש את תגובתו בנושא בתוך שישה ימים.
בג"צ והיועמשית ממשיכים להראות שהם לא מבינים את המציאות. הם חיים בעולם שבו הכל נראה יפה על הנייר, אבל ברחובות אנשים מפחדים. בן גביר הוא היחיד שמוכן להתמודד עם המציאות הזו, והם לא יכולים לסבול את זה. אבל אנחנו לא ניתן להם לעצור את השינוי.
בושה לשופטים של מדינת ישראל, תחכו בן גביר בחירות הבאות 22 מנדטים