0%
כתב אישום

צעיר ישראלי הואשם בהסתננות לרצועת עזה במהלך המלחמה

הפרקליטות הגישה כתב אישום נגד תושב המרכז שחצה את הגבול לרצועה כקטין, טיפס על עמוד חשמל וסיכן את חייו ואת חיילי צה"ל • הוא מואשם בכניסה למקום צבאי שלא כדין

דודי סגל
תגובה אחת
לוחמים בעזה צילום: דו"צ

פרקליטות המדינה הגישה לבית משפט השלום לנוער באשקלון כתב אישום נגד תושב המרכז, בגין עבירה של כניסה למקום צבאי, לאחר שחצה את גבול רצועת עזה בעת שהיה קטין.

על פי כתב האישום, שהוגש על ידי עו"ד מזל מנשה קסהון מפרקליטות מחוז דרום, האירוע התרחש מספר חודשים לאחר פרוץ מלחמת "חרבות ברזל". החשוד הגיע סמוך למעבר ארז, יחד עם כ-150 איש נוספים. בשלב מסוים, חצה הנאשם את שטח החיץ של המעבר, חדר לתוך שטח הרצועה וטיפס על עמוד חשמל הממוקם בשטח עזה.

הנאשם שהה על העמוד בגובה רב, תוך שהוא מסכן באופן ממשי את חייו ואת חייהם של חיילי צה"ל בשל סכנת ירי צלפים עזתי. רק לאחר דקות ארוכות, ולאחר שחיילי צה"ל הפצירו בו לרדת והבהירו לו את הסכנה הנשקפת לחייו, נענה הנאשם וירד מהעמוד.

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.