0%
מתוה ויטקוף

הפצועים מזהירים: "ויתור על ההכרעה והליכה לדרך של תבוסה"

בעקבות הדיווחים על כך שמדינת ישראל הסכימה על עצירת המלחמה קוראים פצועים מהמלחמה לא להתקפל בפני החמאס • "דורשים מהממשלה ומחברי הקבינט לצאת מהדשדוש והדיבורים על וויתורים שמשדרים חולשה ולהוביל להכרעה וניצחון"

יענקי גולדן
אין תגובות
לוחמי צה"ל שנפצעו במהלך הלחימה עם ראש הממשלה בנימין נתניהו. צילום: מעיין טואף/לע"מ

חיילים שנפצעו במהלך המלחמה מבקרים בחריפות את ההסכמות של ישראל ביחס למתווה לשחרור חטופים. בהודעה שהוציאו החיילים, החברים בפורום פצועי המלחמה שבו חברים מאות פצועים, נכתב כי הדיווחים על פרטי העסקה סותרים את מה שהובטח להם בפגישות לאחרונה עם ראש הממשלה וחברי קבינט. לדבריהם, משמעות ההתקפלות לחמאס היא ויתור על ההכרעה והניצחון לטובת דרך של תבוסה.

"הקולות והדיווחים על עצירת המלחמה, ועל עסקה חלקית, הם נתינת חמצן לארגון המרצחים חמאס בנשימותיו האחרונות. מדובר בחזרה אחורה ומסמוס כל השגי הלחימה שניקנו ונקנים שוב ושוב בדמנו ובדם חברנו. דיווחים אלו סותרים את הדברים שנאמרו לנו בפגישותינו בשבוע וחצי האחרונים עם ראש הממשלה וחברי קבינט, בהם הובטח לנו שהפעם הולכים עד הסוף ולהכרעה. עוד הובטח שבמידה וישוחררו חטופים אין נסיגה אחורה משטחים שנכבשו ואין הזרמת סיוע למחבלי חמאס".

"התקפלות מדברים אסטרטגיים אלו משמעותה וויתור על ההכרעה והניצחון והליכה לדרך של תבוסה ולזה לא ניתן. אנחנו דורשים מראש הממשלה וחברי הקבינט לצאת מהדשדוש והדיבורים על וויתורים שמשדרים חולשה ולהוביל להכרעה וניצחון. בשמנו הפצועים אשר נושאים ונישא את צלקות המלחמה לכל חיינו, בשם חברנו שנפלנו לצידנו בשדה הקרב ובשם הדורות הבאים- הגיע זמן הכרעה", הוסיפו החיילים שנפצעו במלחמה בהודעתם.

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.