0%
מתאמים תקיפה?

נתניהו וטראמפ דנים בגרעין האיראני רגע לפני תשובת טהראן

ראש הממשלה נתניהו צפוי לשוחח עם נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ בנושא הגרעין האיראני • השיחה הצפויה מתקיימת שעות ספורות לפני שאיראן צפויה למסור מחר את תשובתה להצעת ארה"ב להסכם גרעין

דודי סגל
אין תגובות
נתניהו וטראמפ דנים בגרעין האיראני רגע לפני תשובת טהראן
נתניהו וטראמפ בחדר הסגלגל. צילום: לירי אגמי/פלאש 90

ראש הממשלה בנימין נתניהו ביקש היום (שני) בבית המשפט לקצר את עדותו, מנמק זאת ב"שיחה מדינית חשובה". על פי דיווח של כאן חדשות, נתניהו צפוי לשוחח עם נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ בנושא הגרעין האיראני, וזאת על רקע ההתפתחויות האחרונות בין ארה"ב לאיראן.

השיחה הצפויה מתקיימת שעות ספורות לפני שאיראן צפויה למסור מחר את תשובתה להצעת ארה"ב להסכם גרעין. כזכור, דובר משרד החוץ האיראני, אסמאעיל בקאאי, הצהיר כי טהראן לא תקבל הצעה "שאינה לוקחת בחשבון את האינטרסים והזכויות של האומה האיראנית, בין אם בתחום האנרגיה הגרעינית לצרכי שלום, כולל העשרה, או במונחי סיום העיצומים המדכאים".

במקביל לשיחה עם טראמפ, ראש הממשלה יקיים הערב דיון ביטחוני בהשתתפות בכירים בצה"ל ובמוסד, כדי לדון בהשלכות המענה האיראני ובצעדים האפשריים מצד ישראל. בישראל קיים חשש גובר כי ארה"ב תוותר לאיראן בסוגיית הגרעין. במקביל, גורמים ביטחוניים מדווחים כי ישראל נערכת לאפשרות של תקיפה באיראן, וכי "כל הכוחות מוכנים וכבר התאמנו. במידה ותתקבל הכרעה לצאת לתקיפה, הכול יהיה מוכן".

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.