0%
במפגש עם המשפחות

מיילי: "קול ארגנטינה יישמע בדרישה לשחרורם של החטופים"

הנשיא חאבייר מיילי נפגש עם משפחות ארגנטינאיות של נפגעים וחטופים מה-7 באוקטובר • במהלך הפגישה, חזר הנשיא מיילי והדגיש את מחויבותה הבלתי מתפשרת של ארגנטינה למען החטופים

דודי סגל
2 תגובות
נשיא ארגנטינה חאבייר מיילי בכותל המערבי. צילום: חיים גולדברג/פלאש 90

נשיא ארגנטינה, חאבייר מיילי, השתתף ביום שלישי במפגש פרטי ומרגש עם משפחות ארגנטינאיות של נפגעים וחטופים מהמתקפה האכזרית שביצע חמאס ב-7 באוקטובר 2023.

בין המשתתפים היו קלרה מרמן, פרננדו מרמן, לואיס הארט, רותי סטרום, קרינה אנגלברט, דליה קוזניר, סילביה קוניו, חוסה לואיס קוניו, יעל רודאף, יארדן ביבס, אלי ביבס (אביו של יארדן), עדנה שוקטי ביבס (בת זוגו של האב), פנינה קשת ביבס (אמו) והנריקה רוזנבורט, ששיתפו את הנשיא בסיפוריהם האישיים, בכאבם ובתקוותיהם.

למפגש הצטרפו מזכ"לית הנשיאות, קרינה מיילי; שר החוץ, חררדו ורתהיין; ושגריר ארגנטינה בישראל, אקסל ואניש. במהלך הפגישה, חזר הנשיא מיילי והדגיש את מחויבותה הבלתי מתפשרת של ארגנטינה למען החטופים, והבטיח כי בכל פורום בינלאומי ובכל הזדמנות דיפלומטית – קול ארגנטינה יישמע בדרישה לשחרורם המיידי של כל החטופים.

המשפחות הביעו את תודתן העמוקה לממשלת ארגנטינה, והדגישו את התמיכה הרציפה שקיבלו מאז האירועים הטרגיים. במהלך המפגש, הציג נשיא דאיה, מאורו בורנשטיין, פסל זיכרון לכבוד החטופים, שיוצב בשגרירות ארגנטינה בישראל כסמל לזיכרון, סולידריות ומחויבות מתמשכת.

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.